Välkommen till Showrooms by MAKAJO Göteborg!

Vi har skapat en inspirerande mötesplats på 1.100m2 för branschfolk inom bygg- och bostadsbranschen, samt deras köpare och kunder.

Showrooms by MAKAJOs syfte är att skapa en levande mötesplats för arkitekter, byggherrar, inredningsdesigners, leverantörer och de som bygger sin villa eller inreder sin nya bostad. Här kan alla nätverka, inspireras, mötas och använda showroomet som sitt verktyg i arbetet och processen! Här skapas affärer!

Vi har samlat ledande leverantörer inom bostads- och byggbranschen i en uppdaterad utställning i kombination med att vi har flera spännande företag som sitter med oss, så som Graphisoft, Mäkarföretaget Nytt Hem och Inwido. Vi har alltid färska blommor, levande ljus, behaglig bakgrundsmusik, gott kaffe och goda kakor - och givetvis mängder med inredningsinspiration.

Regelbundet har vi utbildningar, möten, nätverksluncher, mingel och annat spännande. Så håll ögonen öppna och följ kalendariet för kommande event i våra båda städer.

Arkitekter och inredningsdesigners kan dyka in för att se och känna på produkter, låna prover till aktuella projekt eller för att ha ett möte i inspirerande miljö med kunder och leverantörer.

Byggherrar kan använda showroomet för att boka konferensrum och ha möten med t ex entreprenörer eller med sina bostadsköpare. Här kan byggherrens bostadsköpare se sina inredningsval samlat på ett ställe. Inrednings- och tillvalssäljare är välkomna att boka konferensrum för möten med sina köpare och kunder.

Leverantörer kan boka möten och använda showroomet som sitt eget. Ja, alla som har behov av ett showroom, konferensrum eller inspirerande miljö, är alla välkomna att vända sig till oss!

Bostadsköpare och villabyggare är välkomna hit för att botanisera bland sina inredningsval över en god kopp kaffe.

Vi ser fram emot att träffa er - ni är alltid välkomna hit!