Om MAKAJO

Mitt i New York, möjligheternas stad, såddes ett frö, en tanke och en idé om hur man kunde förenkla tillgängligheten på inredningskunskap och att inredning skulle finnas för alla. Idén utvecklades och lades till grund för MAKAJO.

Idag består MAKAJO-familjen av två grundelement. MAKAJO och Showrooms by MAKAJO.

MAKAJO kund- och inredningsansvar är ett konsultföretag inom byggbranschen. Vi finns med och vägleder köpare av nyproducerade bostäder och fungerar som en personlig kontakt under hela processen. Från första informationsmötet till överlämnandet av nycklar.

Efter framgången med MAKAJO utvecklades drömmen om att samla flera marknadsledande leverantörer och samarbetspartners inom bygg under ett och samma tak. Ett showroom på 1.100 m² i det anrika Amerikahuset blev startskottet för Showrooms by MAKAJO i Göteborg. Numera finns vi även med 550 m2 showroom i centrala Malmö och 1.100m2 showroom som öppnar med pompa och ståt på Södermalm i Stockholm den 26 oktober!

Syftet är att skapa en levande utställning och en mötesplats för arkitekter, byggherrar, inredningsdesigners och leverantörer för att nätverka, mötas och använda showroomet som sitt verktyg och inspiration i arbetet.

Amerikahuset i Göteborg andas drömmar och äventyr, och är en inspirerande miljö att vistas i.
Här har många före oss vågat drömma. Köpt en biljett och vågat ta steget ut i det okända.

Välkommen hit och låt oss hjälpa dig ta första steget ut på din inredningsresa.